Golden Globe'dan bir Meltem Cumbul geçti...

geçti ama nasıl geçti.meltem cumbul'un golden globe'da ödül sunacağı haberleri gelince birden çok sevindim.tamam meltem cumbul hayranı değilim ama yine de bizi dışarıda temsil edebilecek düzgün isimlerden.kesin büyük bir hazırlık yapmıştır diye düşündm sonuçta endüstri önünde iyi bir tanıtım ama bugün video'yu izlediğimde yıkıldım.ne kıyafeti özeldi ne makyajı hadi onu geçtim bir şey de sundurmamışlar amaç neydi çözemedim...

stylebistro'da kıyafetlere bakarken acaba meltem cumbul'unda fotoğrafları yer almış mıdır dedim ki varmış işte kareler...şunu da söylemeliyim ki ne kadar çok eleştirilse de bu bizim için reklam adına yine de büyük adımdır bunu da kabul etmek lazım...gerçi  Los Angeles Times "Gece pek az kişinin adını duyduğu Türk aktris Meltem Cumbul'un sahneye çıkmasıyla tuhaf bir viraj aldı. Peki kim bu kadın? Cumbul, Türkiye'de pek çok filmde rol aldı ve rating rekortmeni Yılan Hikayesi adlı diziyle tanınıyor. Yine de Altın Küre'de ne işi olduğunu pek anlayamadık ama en azından artık kim olduğu biliyoruz" diye belirtmiş o ayrı :))





dermalogica denemem

selam,



yaklaşık 1.5 ya da 2 ay önce bana dermalogica'nın  speacial cleansing jel temizleyicisi,multi active toniği,active moist nemlendiricisi deneme amaçlı gönderildi.uzun zamandır denemek istediğim bir marka dermalogica malum ismini okuyunca güven duyulan markalardan.
ürünler geldiğinde tabii yüzüm hemen aydınlandı uzun zamandır denemek istediğim ürünler elimdeydi deneme boyu da olsa uzunca süre gideceği belli.bende buna güvenerek hemen yorum yapmak istemedim ürünlerle bir süre kullanıp daha sonra kesin yorumlarımı yazmak istedim ki hepsine ayrı ayrı bayıldım diyebilirim.

ilk olarak temizliyiciden başlayayım.benim cildim karma,yanaklarım aşırı kuru t bölgem de kendine yetecek kadarı ile yağlıdır.bu temizleyici ne ediyor ne yapıyor bilmem yanaklarımı diğer temizliyiciler gibi kurutmadığı gibi burnumu da yağdan arındırdı.makyaj temizleme kapasiteside güzel:)

toniğin benim için en güzel ilk yönü kokusu bana nedense gazoz kokusunu anımsattı ki ben severim bu kokuyu.çok hafif ağırlık yapmayan ve cildi gerçekten ferahlata bir tonik.

kreme gelicek olursam da tonikte ilk beni vuran şey kremde beni kötü yaptı o da ağır basan bir kil kokusu belki bana öyle geldi bilemiyorum ama o koku beni rahatsız etti ancak kremi nemlendirme seviyesi ile değerlendirecek olursa kesinlikle süper ufacık bir boyutta krem tüm yüzümü nemlendirdi ve bunu t bölgemi yağlandırmandan yaptı diyebilirim.

işte böyle sevgili okuyucular.dermalogica dermalogica dedikleri şey şişirilmiş ,boş bir marka değilmiş anlamış bulunmaktayım.işe bir girsem hemen büyük boyları bakılacaktır:)

ilk alix avien ojem

selam,

uzun zamandır koyu mor oje arıyordum,siyaha yakın mor hatta.alix avien'e daha önce hiç bakmamıştım.far bakmaya girdiğim parfümeri de rafta görünce hemen antladım.internette gelince araştırma yaptım ki genelde morluğu belli olmuyor denmiş ama bence hiç öyle değil. bildiğiniz koyu süper bir mor.içindeki ışıltılar ben burdayım demiyor hatta belli olmuyor kalıcılığı da çok iyi diyebilirim.eğer sizde benim gibi kış aylarında ben burdayım demeyen hoş bir mor oje arıyorsanız tavsiyemdir.
alix avien 234

© the missing moments
Maira Gall