marka çarpıştırmaları 2:dolgunlaştırıcı şampuanlar elseve-elidor

selam,

bugünkü çarpıştırma benim gibi ince telli azıcık saçları olanları ilgilendiriyor.malum kış da geldi elektriklenme falan hat safhada.
eskiden çok üzülürdüm of saçlarım az,yok tüy gibi...sonralar baktım tamam çok saç eşittir hacim güzel görünüş ama baktım ki onlarda benim kadar kısa sürede şekillendiremiyorlar bir de benimki her yola geliyor düz dalgalı artık bunu bir avantaj olarak da görmüyor değilim dertsiz saç yani :)
hele de şimdilerde yaklaşık 1 yıldır düzleştirici,maşa kullanmadığımı düşünürsem bu saçlarımın uslu olmasından kaynaklanır uçlara krepe balyaj yaptırmasan gayet sağlıklılardı hatta.
bu arada lafı gelmişken düzleştiricilerden uzak durun,ben bırakmadan önce saçımı eşim gördüğünde resmen korkuyordu senin saçların böylemiii diye:)şimdi saçlarımı kurutuyorum ve dışa doğru iki topuz güzel oluyor dalgaları hemde daha dolgun gözüküyor kesinlikle:)
gelgelelim benim gibi dolgunluk arayışında olanlar için kullandığım 2 şampuana.
biri elseve diğeri de başlıktan görüldüğü gibi elidor.

ilk olarak sevmediğimden başlamak gerekirse elidor'dan nefret ettim diyebilirim.sanırım şampuanı yaparlarken amaçları ne kadar az yağlı saç o kadar hacim diye düşünmüşler ki saçım yıkandıktan sonra resmen kupkuruydu sanki içinde ne kadar nem varsa almıştı şampuan.ilk denemelerimde acaba bana mı öyle geldi diyerek bir süre daha kullandım ancak yok bu şampuan hiç benlik değildi.ayrıca dolgunluk falan da vermiyor.hiç gösterişli değil yani...

sevdiğime gelirsek hatta bayıldığımda diyebilirim elseve'in kalıcı dolgunluk şampuanı.gerçekten saçlarımı dolgunlaştırdı.ilk kullandığım da tuhaf bir yapış yapış hissiyat verdi heh dedim bu da tuhaf.ama kullandıkça o his tamamen gitti ve gerçekten saçlarıma inanılmaz iyi geldi 2si birarada olmasına rağmen saçlarımı hiç yapıştırmadan nemlendirdi ve kesinlikle daha dolgun gösterdi.

sonuç olarak kazanan açık arayla kesinlikle elseve mutlaka deneyin derim:)

2 yorum

  1. Aslında benım de sclarım tamamıyle senınkı gıbı ama 3 gun sonra yaglanıyorlar elıdor aldım baktım tamamıyle kuru kupkuru supurge gıbı oldu saclarım bugun ılk denememdı ama bunun 3 gun degıl 1 hafta yaglanmadan benı ıdare edebılecegıne ınanıyorum neyse bakalım nolcak

    YanıtlaSil
  2. elidor bana hiç yaramadı maalesef hacimden anladıkları kuruluk kesinlikle:)

    YanıtlaSil

© the missing moments
Maira Gall