abarttın ama strawberrynet.com !-macadamia natural oil alışverişi

-iyi anlamda tabiiki:)bu siteyi kozmetikdir-saç bakımıdır-parfümdür bilmeyen yoktur sanırım malum hem fiyatları çok iyi  hem de gönderim ücreti olmadan istediğiniz ürünü gönderiyorlar.kimileri sahtedir,bayatdır dese de strawberrynet.com giderek kalitesini  arttırıyor ve de ürün yelpazesini de genişletiyor.neden abarttın dedin diye sorarsanız ise ben siparişimi 17'sinde vermiştim 18'inde gönderime verildi ve bugün elimdeydi.5 günde geldi yahu bu ne hız :)




geçenlerde şu anneleri Türk olup ama Türklük namına bir artıları olmayan youtube gurusu kardeşlerden elle'in saç videosunu seyrediyordum orda macadamia 'nın onarıcı maskesinden bahsediyordu ama benim ilgimi çekmesinin en büyük nedeni maskenin uzunnnnn zamandır merak ettiğim argan yağı içermesi.malum argan yağı fiyatları pek de küçümsenecek gibi değil.e gel gör ki güvenipte her markadan alınmıyor...hazır strawberrynet.com'da da saç ürünlerinde yüzde 10 indirim vardı değerlendireyim dedim.

argan yağı saça çok faydalı diyor herkes bir sürü video,paylaşım var hakkında hatta likit altın deniyor ...efsane midir bilmiyorum ama deneyip görücez macadamian versiyonu ile.bu maskede hem argan yağı hem de macadamya cevizi yağı var ismini de makadamya cevizinden alıyor zaten.bakalım deneyip görücez şimdiden iyidir-kötüdür demiyorum bir süre kullanayım hemen sizleride bilgilendiricem.
umarım aldığıma değer de diğer maskeler gibi banyoda bir köşede kalmaz...

2 yorum

  1. Bende daha önce moroccan oil diye bir ürün alıp kullanmıştım strawberrynet.com dan. onunda içinde argan yağı vardı. günlerce kullanmama rağmen pek bir faydasını görememiştim. sonrada öğrendimki bunların içinde sadece %5 gibi çok az bir oranda argan yağı varmış:(

    YanıtlaSil
  2. doğrudur,çünkü gerçek argan yağı çok pahalı bizim ülkemizdeki yağ işine dönmüş desene bunlarda:)neyse bunu bitiricem ama ben kafaya taktım:)

    YanıtlaSil

© the missing moments
Maira Gall