iki film birden:to love with rome-friends with kids

selam,
uzun zamandır izlediğim filmlerden bahsetmediğimi farkettim.aslında bir sürü film,dizi izledim ama nedense kendilerinden bahsettirecek kadar iyi değillerdi ya da ben beğenmedim diyelim:)
geçen gün eşim woody allen'ın yeni bir filmimi varmış dedi.bende eski zamanlarda olduğu gibi bir sinema yapıcaz sanırım diyerek hemen internetten araştırdım tabii.
 gerçi kendisi öylesine sormuş kadın aklı işte hemen beklentilere girme çabası...
neyse konuya döneyim,filmi izledik.sanırım ben woody allen  ile  pek anlaşamıyorum.bana filmleri çok çocuksu geliyor yani o ilahi kesişmeler,absürd komedi bakışları,gönderme yapmaları pek benlik değil o yüzden bu filmden de çok hoşlanmadım.adamın kendi oyunculuğu da bir o kadar kötüydü.filmde en çok dikkatimi çeken penelope cruz un akıcı bir şekilde italyanca konuşmasıydı vay be dedim ne kadın!



gelgelelim ikinci filme ki kendisi beni bu yazıya yönlendiren filmdir.nicedir böyle güzel bir aşk filmi izlememiştim.yine kahretsin demekten kendimi alıkoyamadım:)
film arkadaş grupları arasında bekar kalmış iki en iyi arkadaşın evlenip çoluk çocuğa karışan çiftlerin rezil hallerini gördükten sonra sadece çocuk sahibi olalım arkadaşlığa devam edelim tarzındaki düşünceden çocuk sonrası oluşan romantizme geçişleri hakkında.hiç bir şekilde aşırılık yok ve doğallıktan uzan olmayan bu filmi mutlaka izleyin.hani bazı aşk filmleri olur ya "yok artık" dersiniz kesinlikle öyle değil.bu arada megan fox lanet olsun gerçekten çok güzel!



2 yorum

  1. allen'la ben de anlaşamıyorum. hatta herkes o kadar büyütüyo ki.. susuyorum heralde ben de bi gariplik var diye.. hislerime tercüman oldun:) friends with kids de eğlenceliydi.. spoiler vermek gibi olmasın sondaki yalvarıp yakarma sahnesi çok yapmacıktı gülesimi getirmese iyiydi :D:Dbu arada twitter'dan da izliyim seni:) güncel güncel takip ediyim:)

    YanıtlaSil
  2. ağlaması sahnesini diyorsun di mi ?bir daha bakayım dün hormonlar etkilemiştir belki de :))

    YanıtlaSil

© the missing moments
Maira Gall