ve annem der ki :kızım sen gerçekten ilginç birisin:))

selam,

aslında bu yazıyı bugün daha erken yazmak isterdim ama fırsat olmadı.bu arada eyvah eyvah 2'ye gittim ve çok eğlendim,kesinlikle tavsiye ederim.

bugün dışarıya çıkmak için hazırlanırken annemler sana bi paket geldi içinde tuhaf bi şe var dediler ben de bana kim ne gönderir ki diye düşünürken üstünü okuyunca doğru odama doğru uçar adımlarla ilerledim.çünkü paket ekino'dandı.

sevgili arkadaşım bugün beni o kadar sevindirdin ki anlatamam...kendisi bana brezilya'ya gideceğini söylediğinde azcık da olsa içim burkulmuştu çünkü benim yıllardır hayalimdir.güney amerika'ya gitmek oraları dilediğimce gezmek.neyse konuya gelicek olursam brezilya'ya bir arkadaşınız gitse ne istersiniz?

kızlara sorsan güzellik ürünleri,kıyafet falan
erkeklere sorsanız adriana lima,gisele,alessandra ambrosio falan :)

bense ne mi istedim işte cevabı:

anlaşılmadı mı? :) rio de janeiro nun o güzel plajının kumundan bir tutam :) gidemiyorum bari yakınımda dursun hayalim ne kadar gözümün önünde olursa o kadar yakın gelecek çünkü bana.sizi bilmem ama benim için çooooooook etkileyici bir an bu ...işte o an annem'in söylediği de bu yazının başlığı oldu:)

paketimden diğer çıkanlarsa beni daha da mutlu etti.merak ettiğim manhattan fondötenime sonunda kavuştum.42 rose beige renginde olan fondöteni bugün denedim ilk olarak bileğimde denediğimde renk çok koyu gibi geldi ve hüsrana ramak kalmıştı ki yüzümde renk tam oturunca çok sevindim.orta kapatıcılıkta bir ürün.nemlendirmesi süper!eğer fondöten üstüne pudra kullanıyorsanız mutlaka deneyin fiyatıda cazip.almak için tabii ya benim gibi süper bi arkadaşa sahip olmak gerekli ya da internetten alışveriş için gözlem yapmaya başlamak.

nazar olmaz umarım bu kadar hediye'yi hiç bir arada almamıştım :)ojeyi ise izmir'de hiç bir parfümeri de bulamadığım için sormuştum ekino'ya sağolsun sabırla dinledi beni:))tam istediğim rengi bulduğunu sanırım burdan okuyup öğrenicek.essence marka burda da var biliyorum ama hiç bu renge denk gelmedim.umarım bu ojem bitince bulabilirim...



bir de bilekliğim var ama bir türlü fotoğrafını düzgün çekemedim.

kısacası çoook mutlu oldum bugün çoook.

p.s.  neden bu kadar çok istediğin şeylerin gerçekleşmesine (başarını ve çalışmanı hariç tutarsak) şaşmamalı canımcım,etrafındakileri mutlu ediyorsun çünkü!!!
herşey için çoooook teşekkürler ekin:)
babana da teşekkürler tabii :))

2 yorum

  1. adam isyan etmis sonunda, kabiliyetsizler, bi paketi gondermediniz 6 aydir diye:P gule gule kullan:) o mor magnetin icindeki de copacabana^nin renkli kumlari, boyama degil!

    YanıtlaSil
  2. annem bi göz süzmüştü ona ama olmaaz vermem o zaman :))

    YanıtlaSil

© the missing moments
Maira Gall