aşık olmak nedir?nasıldır?ya da var mıdır?kimyasal tepkime midir?


P!nk - Please Don't Leave Me (Official Video) HQ


selam,
bugün yine sıkıntıdan müzik kanallarına bakınıyordum birden süper bir klip dikkatimi çekti,başta bildiğimiz sahneler ayrılmak istemeyen bir çift ve didişmeler ama sonrası birden psikopatlaşan ve sonunda yüzünde bir joker tebessümüyle son bulan çok akıcı ve hoş bir klip.
ama bu klibi izleyince yine sorgulamalarım da başladı biliyorum biraz ironik ama :)
herkes bir aşktır diye gidiyor...yok gözlerim karardı yok görünce içimde kelebekler uçuşuyo yok ölümsüz aşk falan filan...
acaba gerçekten böyle birşey varmı yoksa bu da şu dünya hayatını güzelleştirmek için ortaya atılan nemenem birşey mi?
varsa niye dünya hayatı boyunca bizle kalmıyor? yoksa niye bu kadar büyütülüyor?
ya da hollywood film endüstrisi mi bizi yönlendiriyor :) izliyoruz romantik filmleri bütün kadınlar erkekleri çok romantik,çok duygusal aman da aman hep beni düşünür gibi (gerçi başlarda erkekler gerçekten bağlamak için o rollere taş çıkartıyorlar taa ki köprüyü geçene kadar ),erkekler de (izleyeni varsa tabii)kadınları herşeyi benim için yapıyor,hiç kendini düşünmüyor zannediyor.gelgelelim film bitiyor sinemadan çıkıyoruz bi bakıyoruz ki etrafta başka kızlara-erkeklere bakınan çiftler,acaba yanlış yolda mıyız diye düşünenler ya da birkaç avuç bu üç harflik söylentiye göre davranan,gerçeklerle yüzyüze gelmesi an olan çiftler..
gelgelelim benim kanaatime önemseyen olursa tabii :)
bence aşk yok olmadı da,sadece kadın-erkek arasında belli şeyleri düzene sokması açısından hukuk gibi dünya düzeninde yaratıldı.çok realistik oldu ama bence öyle ,nasıl ki hırsızlık yapıyorsan belli bir cezası var,birbirini beğenen iki insan için de belli hükümler var eğer çiftler buna göre davranırsa ne ala davranmazsa sonu yine dünya düzeni öğesi mahkeme kürsüsü...işte aşk hukuğunun olmazsa olmazları









ama diyorsanız ki aşk var ve çok güzel o zaman sizlerden olmadığım için üzülür ve sizi kıskanabilirim dikkatli olun:)
son söz olarak bu dünya üzerinde bir tek sevgiye inanırım,herşey gelir geçer ama sevgi her zaman yanınızdadır. ve bu hediyelere de sevgiyle asla hayır demem !

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© the missing moments
Maira Gall