cherry culture alışverişi vol.3 :)

selam,
yine cherry culture indirime girdi bende kim kardishan'ın şu makyajında gördüğüm renklere yakın renkler almalıyım diye yola çıkarak 3 farlık alışverişe birer adet ruj,lipgloss,allık,kalem eklemeleriyle yine coştum.aslında bunlar bana hediye ama kendim seçtiğim için herşey benim suçum :)

gerçi renkleri pek tutturamadım.biraz daha parlak renklere yönelmişim,bir de nyx farlar genellikle insanı yanıltıyor renkleri ile.yine bir sürü site gezdim ve öyle karar verdim.bir daha ki sefere kesinlikle hawaiian coffee rengini alıcam ama :) işte fotoğraflarla aldıklarım,şunu da belirtmeliyim ki geisha güzel bir aydınlatma rengi olsa da sürüşü hiç kolay değil.

aldıklarımdan en çok nyx cottage cheese kalem,nyx B52 ruj,nyx expresso allık ve latte foam farı beğendim.









etiket için kusuruma bakmayın aceleden unutmuşum :)

2 yorum

  1. b52 benim vazgeçilmezim oldu son zamanlarda, güle güle kullan... lipgloss da çok güzelmiş. bu arada gray mat bir renk mi? resimden tam çıkaramadım da... uzun süredir mat gri veya füme far arıyorum, piyasada olmadığına inanma noktasındayım :D

    YanıtlaSil
  2. malesef mat değil ama çok da ışıl ışıl diyemem,pastel'de tam tarif ettiğin gibi bir renk görmüştüm gözat istersen :)teşekkürler :))

    YanıtlaSil

© the missing moments
Maira Gall